Web Analytics Made Easy - Statcounter

کم‌تحملی در برابر گرما یکی از عوارض بارداری است، قطعا باعث تعریق بیشتر هم می‌شود، چون بوی شدید عطر و استفاده از مواد شیمیایی می‌تواند سلامت جنین را تهدید کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید،‌ را دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشانه‌ای که زنان حتما باید به پزشک مراجعه کنند

برخی زنان بعد از یائسگی ممکن است دچار خونریزی شوند که این حالت خطرناک است، چرا که ممکن است نشان دهنده سرطان جداره رحم باشد، همچنین اگر در زمان عادت ماهیانه درد خیلی شدید باشد باید به پزشک مراجعه کرد، اما معمولا این درد باید با مسکن بهبود پیدا کند و بعد از گذشت ۲ الی سه روز باید این درد از بین برود، ولی اگر باعث اختلال در عملکرد روزانه فرد شود، این مشکل باید به پزشک اطلاع داده شود.

علت گرگرفتگی در بارداری

تعریق بیش از اندازه و بو‌دار شدن عرق بدن از مشکلاتی است که در بارداری گریبان شما را می‌گیرد؛ راهکارهایی برای کمتر کردن این مشکل وجود دارد، بهتر است از خوردن غذا‌هایی که عرق را بدبوتر می‌کنند، پرهیز کنید و زیاد از حد هم لباس نپوشید، شاید بهتر باشد کمتر سیر یا غذا‌های دریایی بخورید و به جای آن با نوشیدن بیشتر آب، به دفع شدن سموم بدنتان کمک کنید.

کم‌تحملی در برابر گرما یکی از عوارض بارداری است ;i قطعا باعث تعریق بیشتر هم می‌شود، چون بوی شدید عطر و استفاده از مواد شیمیایی می‌تواند سلامت جنین را تهدید کند.

کنترل خشم را به فرزندان خود بیاموزید

با فرزندان خود درباره خشم حرف بزنید و هر جایی که می‌توانید الگوی آنها شوید و نشان دهید که از خشم پرهیز می‌کنید؛ به فرزندان خود خویشتن‌داری و دوری جستن از خشم را آموزش دهید؛ خود شما با خشمگین نشدن می‌توانید سرمشق مناسب آنها باشید و آن قدر در توصیه خشمگین نشدن بکوشید که ملکه ذهن آنها شود.

علت عرق کردن کودکان در خواب

برخی از کودکان بیشتر از سایرین عرق می‌کنند چرا که بدن آنها در حال رشد است و هنوز به آن مرحله از توانایی نرسیده است که بتواند دمای بدن را تنظیم و کنترل کند، البته به این نکته هم باید توجه کرد که چقدر لباس به تن کودکتان است، چون لباس زیاد دمای بدن را افزایش می‌دهد و در نتیجه عرق را زیاد می‌کند.

کودکان هنگام خواب به لباس اضافی نیاز ندارند و تنها یک لباس سبک و یک ملحفه نازک برایشان کافی است، در برخی موارد این امکان وجود دارد که تعرق شدید بدن نشانه‌ای از ناراحتی قلبی، پرکاری غدد تیروئید، مشکلات تنفسی و غیره باشد، بنابراین ابتدا میان دمای اتاق خواب و مقدار لباسی که به کودکتان می‌پوشانید یک تعادل منطقی ایجاد کنید، پس به میزان عرق بدن او توجه نشان دهید، اگر در کنار آن علایم دیگری مثل خس خس کردن سینه مشاهده کردید هر چه زودتربا پزشک تماس بگیرید.

در چه موارد می‌توان قرص آلپرازولام مصرف کرد؟

آلپرازولام در کنترل اختلالات اضطراب برای تسکین کوتاه مدت علائم اضطراب مصرف می‌شود؛ این دارو به عنوان داروی کمکی در درمان اضطراب همراه با افسردگی روانی همچنین در درمان اختلالات پانیک مصرف می‌شود، عوارض جانبی آلپرازولام شامل خواب آلودگی، سردرد، سرگیجه، افسردگی، توهم، اختلال دید، تاکیکاردی، هیپوتانسیون، درد قفسه سینه، تهوع، درد شکم، یبوست، اختلالات جنسی، وابستگی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۶۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوب و بد قلیان‌ اکسیژن

اخیرا بحث عرضه نوعی خاصی از قلیان با عنوان «قلیان اکسیژن» در برخی کافی شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌ها خبرساز شده؛ موضوعی که گویا در راستای اجرای طرح مطالعاتی وزارت بهداشت در ۱۰ استان کشور است؛ چراکه متخصصان و مسئولان سلامت همواره نسبت به شکستن قبح استعمال قلیان در میان خانواده‌ها و استعمال آن به صورت گروهی و سرگرمی و در نهایت هم افزایش چندین برابری مصرف آن در زنان و مردان و بروز عوارض قلبی و تنفسی ناشی از آن در سنین پایین‌تر، هشدار داده‌اند. 

قلیان  اکسیژن یا گازN۲O چیست؟

کیانوش جهانپور، سخنگوی پیشین وزارت بهداشت در مصاحبه با خبرنگار تحریریه جوان قدس در مورد ماهیت و آنچه قلیان اکسیژن خوانده می‌شود، گفت: سهم اکسیژن از ترکیب گازهای به کار گرفته شده قلیان اکسیژن حدود ۸۰ درصد است و نیتروژن می‌تواند به میزان ۵ درصد به ترکیب گازها اضافه شود. موضوع و نام قلیان اکسیژن غلط‌انداز و شبهه‌ناک است، نام اصلی آن N۲Oهست. عنوان قلیان اکسیژن باعث می‌شود افراد فکر کنند اکسیژن بیشتری دریافت می‌کنند، باید بگویم اینطور نیست. مدت هاست در کشورهای مختلف روی کاربردهای غذایی و دارویی این گاز مطالعه می‌شود.

جهانپور افزود: در کشورما هم بیش از ۱۵ سال است که روی گاز (N۲O) یا همان «قلیان اکسیژن» مطالعه می‌شود. این گاز مجوزهای اولیه را برای استفاده‌های پزشکی دریافت کرده بود ولی در کافی‌شاپ‌ها به صورت مجاز عرضه نمی‌شد. طبق شنیده‌ها در سال‌های اخیر وزارت بهداشت در قالب یک طرح آزمایشی، این محصول را جهت بررسی کاهش مصرف سایر محصولات دخانی عرضه کرده است اما تاکنون نتیجه قطعی آن مشخص نیست.

استفاده از گاز اکسیژن باعث عوارض عصبی می‌شود

وی در مورد ضررهای استفاده این گاز گفت: ممکن است این محصول موجب کاهش میل افراد به سایر محصولات دخانی شود، اما قطعا آسیب‌هایی هم دارد. یکی از بارزترین عوارض استنشاق این گاز تا امروز دفع و کاهش ویتامین‌ها ازجمله B۱۲، کم خونی، عوارض عصبی، لرزش دست، حالت خنده یا خلسه و کاهش فشار خون بوده است.

جهانپور با تاکید بر اینکه این قلیان به طور کلی عارضه مرگ را به دنبال ندارد، بیان کرد: عدم ترویج و تبلیغات این محصول از سمت وزارت بهداشت، عدم ارائه به سنین پایین و ارائه هشدارهایی چون عدم رانندگی بعد از استنشاق باید قبل از توزیع عمومی «قلیان اکسیژن» صورت بگیرد. افرادی که این محصول را استفاده می‌کننئ باید در نظر داشته باشند که تا چند ساعت پس از استنشاق این گاز از انجام فعالیت‌هایی چون رانندگی، استفاده از دوچرخه، اسکوتر، موتورسکلیت و یا کار با وسایلی که نیازمند دقت بالا و هوشیاری و خطر ساز است، خود داری کنند؛ زیرا ممکن است ضریب دقت و هوشیاری این افراد تا چند ساعت کاهش یابد.

وی افزود: استفاده از واژه «قلیان اکسیژن مجوزدار» ترویج تلقی شود. حتی اگر این محصول عوارض و پیامدهایش کمتر از سایر دخانیات و یا داروهای روانگردان باشد؛ قاعدتا سیاست ترویج، سیاست درستی نیست، یعنی نباید تبلیغ شود، زیرا مصرف تفننی آن هم آسیب‌هایی دارد و در کشور ما تبلیغات کالای آسیب‌رسان به سلامت ممنوع است.

سخنگوی پیشین وزارت بهداشت در پایان گفت: باید در ترویج یا تبلیغ «قلیان اکسیژن» احتیاط کرد ولی در عین حال ممنوعیت مطلق و عدم عرضه هم ممکن است این محصول را به زیر زمینی شدن ببرد که مشکلات، عواقب و پیامدهای بدی داشته باشد.

خدابخش حکیمی- خبرنگار تحریریه جوان قدس

 

دیگر خبرها

  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • بعد از ورزش بدن‌درد دارید؟ برای تسکین، این روش‌ها را امتحان کنید
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم