Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@23:09:01 GMT

۱۰ فرمول سریع برای تمیز کردن اتاق خواب

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۶۷۹۹

۱۰ فرمول سریع برای تمیز کردن اتاق خواب

احتمالاً شما هم به فکر این هستید که از کجای خانه شروع کنید و برای آغاز سال نو آماده شوید. بد نیست همانطور که شروع به تمیزی آشپزخانه کرده‌اید، دیگر کار‌ها را هم شروع کنید. اتاق یکی از اولویت‌های اصلی تمیزی شب عید است. خانه تکانی را از اتاق‌ها شروع کنید و اولویت را به کمد لباس‌ها بدهید.

کمد لباس‌ها اولویت اول است

در طول سال یا شش ماه گذشته احتمالا نرسیده باشید که لباس‌هایتان را سامان بدهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
سال جدید بهانه خوبی است که لباس‌هایی که کمد خودمان را هم بتکانیم. لباس‌هایی که تنگمان شده یا دوستشان نداریم و مدت‌هاست نمی‌پوشیم را هدیه دهیم. بهترین سازمان را به لباس‌ها بدهیم. بهتراست از جعبه‌های سازمان دادن وسایل استفاده کنیم تا لوازم ما در طول سال هم مرتب باقی بماند.

حتما کمد‌ها را نظافت کنیم

کف و دیوار‌های کمد را تمیز کنیم و دوباره لباس‌هایمان را بچینیم. جارو برقی و دستمال برای هر کمدی واجب است. وقتی که توجه کنید متوجه حجم غبار آن خواهید شد. اگر هر سال یک الی دو بار این کار را نکنیم، هم لباس‌ها و سایر لوازم کثیف می‌شوند و هم ظاهر کمد نه چندان تمیز خواهد بود. بهتر است هر فرد داخل اتاق یا کمد خودش را مرتب کند و والدین با کمک یکدیگر و خود کودک به اتاق کودکان هم سامان بدهند.

کاغذ‌های بی‌فایده را به باجه بازیافت تحویل دهید

تا می‌توانید کمدتان را خلوت کنید. کاغذ‌های اضافه را برای بازیافت قرار دهید. لوازمی که سال تا سال به درد شما نمی‌خورد را به کسی بدهید که احتمال می‌دهید برای او کارآ باشد. اغلب ما جای خانه خودمان را آنقدر تنگ می‌کنیم که لوازم ضروری خود را به سختی پیدا می‌کنیم. این فرصت را غنیمت بشمرید و زندگی خودتان را خلوت و ساده‌تر کنید.

لوازم منقضی شده را دور بریزید

کشوی لوازم آرایش زنان در بسیاری از مواقع کرم‌ها و لوازمی دارد که تاریخ انقضای آن‌ها گذشته است. بهتر است تمام کشو‌ها را وارسی کنید و اگر انقضای چیزی گذشته است، آن را دور بیندازید.

زیر تخت را تبدیل به چاه بی پایان نکنید

زیر تخت جای قرار دادن لوازم نیست و بهتر است در صورت کمبود جا، اگر مجبور هستیم از آن استفاده کنیم در بسته‌های منظم و قابل تمیز شدن با دستمال (نایلونی یا پارچه‌ای) وسیله‌هایی را تقسیم‌بندی کنیم. جاکفشی‌های مخصوص زیر تخت گزینه مناسبی برای استفاده ازفضای زیر تخت هستند.

ملحفه و لوازم خواب را تمیز کنید

حتما در تمیزکاری شب عید ملحفه‌های مورد مصرف را تمیز کنید. ممکن است برخی از ملحفه‌ها را برای مهمانان استفاده کرده باشید. بهترین کار شستن و جا دادن تمامی ملحفه‌هایی است که استفاده کرده‌اید. حتما با نرم‌کننده آن‌ها را خوشبو کنید.

از برخی تغییرات استقبال کنید

ممکن است شمع‌های تزیینی اتاق، عکس‌ها و دکوری شما را خسته کرده باشد. بدون تردید آن دکور را تغییر دهید. اگر اتاق به شما امکان می‌دهد که دکور لوازم را تغییر دهید، از آن استقبال کنید.

هر چیز سر جای خود باشد

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که کاغذ زیر بالشتان دارید و یا سی‌دی‌های پخش و پلا در کمد لباستان جا دارد، از این فرصت استفاده کنید و هر چیز را سر جای خودش بگذارید و خرت و پرت‌های گوشه کنار اتاق را سر جای خود قرار دهیم. این کار به شما کمک می‌کند که وقتی چیزی را می‌خواهید راحت‌تر آن را پیدا کنید و در عین حال نظم بیشتری را تجربه کنید. آشفتگی و بی‌نظمی لوازم کار شما را بیشتر می‌کند. تمرین کنیم که هرچیزی را سر جای خودش بگذاریم، آشغال جمع نکنیم و موارد بی مصرف برای خودمان را بببخشیم و یا برای بازیافت قرار بدهیم.

دیوارها، شیشه‌ها و لوستر‌ها

در مرحله آخر که همه کمد‌های داخلی اتاق را سامان دادیم، دیوار‌ها و شیشه‌ها را تمیز کنیم. همچنین در این مرحله لوستر‌های اتاق را هم تمیز کنیم. برای این تمیزکاری‌ها از بالای سقف شروع کنیم و به پایین بیاییم. این بخش از کار بعد از تمام شدن کمد‌ها و داخل پستو‌های یک اتاق، کار دشواری نیست و عمدتا یک یا دو روز برای هر خانه طول می‌کشد. اتفاقا کار سخت‌تر داخل کمد‌ها و نظم به آشفتگی‌ها است.

فرش‌ها و پرده‌ها

لازم نیست هرسال فرش اتاق را بشوییم. همچنین بسیاری از افراد که از روفرشی استفاده می‌کنند، می‌توانند روفرشی خود را بشویند. بهتر است هر سال فرش‌های دستبافت را نشوییم و عمرشان را کم نکنیم. بهترین کار استفاده از کف شامپوفرش برای تمیز کردن فرش‌هاست. توجه داشته باشید بسیاری از فرش‌هی مرغوب خیلی زود رنگ پس می‌دهند و خرج روی دستتان می‌گذارند. بهتر است اول گوشه‌ای از آن را امتحان کنید و اگر می‌دانید رنگ گیاهی دارد، بهترین کار سپردن آن به متخصصان قالیشویی است. لکه‌بری فرش کار ساده‌ای نیست و به ریسکش نمی‌ارزد. تور پرده‌ها را با پودر صابون و یا پرده‌شور‌های موجود در بازار بشویید. بهتر است یا در حالت نم‌دار آویزان کنید و یا آن را برای اتو کردن به خشکشویی بسپارید. دکور پرده‌ها را هر سال نشویید. این کار لزومی ندارد و تنها زحمت و هزینه زیادی روی دست شما می‌گذارد.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: اتاق خواب تمیزکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۶۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟

علیرضا میرغفاری گفت: ساختار سه‌جانبه در دولتهای مختلف نقض شده است اما مسئله این است که باید برای قدرتمند کردن و واقعی‌تر کردنِ این ساختار تلاش کنیم. باید قدمی رو به جلو داشته باشیم نه اینکه هر روز یک قدم از حقوقِ خود عقب‌تر برویم؛ در واقع نباید فرصتِ چانه‌زنی را واگذار کرد.

به گزارش ایلنا، علیرضا میرغفاری، نماینده کارگران در شورای عالی کار، در انتقاد از صحبت‌های وزیر کار برای تدوین لایحه‌ای درمورد تعیین دستمزد کارگران در مجلس و در پاسخ به این سوال که آیا این اقدام سبب تعیینِ دستمزدی عادلانه می‌شود، گفت: تعیین دستمزد عادلانه زمانی محقق می‌شود که تمام گروه‌های ذی‌‎نفع بتوانند در جلساتِ مزد اظهارنظر کنند و از قدرتِ برابر برخوردار باشند. ضمن اینکه دستمزد باید متناسب با قانون افزایش پیدا کند؛ یعنی با توجه به نرخ تورم و حداقل نیازهای خانوار کارگری باشد.

وی با تاکید بر اینکه تعیین عادلانه دستمزد یعنی دادنِ فرصتِ چانه‌زنی و اعمال نفوذِ برابر به تمام طرفین مذاکره گفت: مسئولیت تعیین دستمزد در قانون کار در چارچوب یک نظام چانه‌زنیِ سه‌جانبه است و مجلس ساختار چانه‌زنی ندارد. سپردنِ تعیین حقوق کارگران به مجلس، عملا به معنای بی‌صداترکردن و بی‌نظرتر کردنِ کارگران است.

میرغفاری گفت: شورای‌عالی کار تنها جایی است که کارگران می‌‎توانند بر سرِ معیشتِ خود چانه‌زنی کنند، که به نظر می‌رسد وزیر کار می‌خواهد همین را هم نقض و مسئولیت تصمیم‌گیری در رابطه با حقوق و دستمزد را واگذار کند.

نماینده کارگران در شورایعالی کار گفت: ایراد شورای‌عالی کار، به عنوان یک ساختار سه‌جانبه، این است که دولت به عنوان کارفرمای بزرگتر که قدرتِ بیشتری برای چانه‌زنی دارد، نهایتا در مورد دستمزدِ کارگران تعیین تکلیف می‌کند. اگر دولت در این ساختارِ سه‌جانبه نقشِ واسطه‌‎گری و تنظیم‎گریِ خود را به درستی انجام دهد و در مذاکراتِ مزدی و سایر مذاکراتِ شورای‌عالی کار، میانه‌گری کند به عدالت نزدیک می‌شویم. نیازی نیست برای دستمزدِ عادلانه کار را به مجلسِ شورای اسلامی که فاقدِ ساختار سه‌جانبه است واگذار کنیم.

میرغفاری تاکید کرد: سه جانبه‌گرایی انحصارا خاص ایران نیست؛ بیش از ۹۲ کشور عضو سازمان بین‌المللی کار با ساختار سه جانبه‌گرایی، حقوق و دستمزد را تعیین می‌کنند؛ حتی در کشورهایی که نظام سرمایه داری لیبرال در آن حاکم است نیز سه‌جانبه‌گرایی رعایت می‌شود.

وی بیان کرد: اینکه عده‌ای می‌گویند مذاکرات را به مجلس می‌سپاریم و نظرِ گروه کارگری را هم جویا می‌شویم، با سه‌جانبه‌گرایی فاصله دارد. سه‌جانبه‌گرایی همانطور که قبلا گفتم به معنای مذاکره و گفتگو در یک موقعیتِ برابر با شرکای اجتماعی است. نباید نقش کارگران را در مذاکراتِ مزدی بیش از این تقلیل داد، طوری که آن‌ها در مورد حقوق کارگران فقط یک نظرِ ساده بدهند! به این کار چانه‌زنی نمی‌گویند و چه بسا در سالهای بعد همین را هم از آن‌ها بگیرند.

میرغفاری گفت: ساختار سه‌جانبه‌ی شورای‌عالی کار ذیل قانون کار و مربوط به بخش خصوصی است. قانون کار نیز یک قانون آمره است و برای جلوگیری از بهره‌کشی از کارگران در مقابل کارفرمایان نوشته شده است. همین قانون وظیفه‌ی تعیین حداقل حقوق را بر عهده‌ی شورایعالی کار گذاشته است. اگر قرار است قانونگذار برای حداقل دستمزد تعیین تکلیف کند، عملا واردِ حوزه‌ای شده که به آن ربطی ندارد. در واقع تصمیم‌گیری در مورد روابط بین کارگران و کارفرمایانِ بخش خصوصی وظیفه‌ی مجلس و دولت نیست که بدون حضور شرکای اجتماعی تصمیم بگیرند.

این نماینده کارگری گفت: این ساختار سه‌جانبه در دولت‌های مختلف نقض شده است اما مسئله این است که باید برای قدرتمند کردن و واقعی‌تر کردنِ این ساختار تلاش کنیم. باید قدمی رو به جلو داشته باشیم نه اینکه هر روز یک قدم از حقوقِ خود عقب‌تر برویم؛ در واقع نباید فرصتِ چانه‌زنی را واگذار کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فرمول اضافه حقوق ۱۴۰۳؛ چقدر به حقوق شما اضافه می‌شود؟ | عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • فرستاپن: استون مارتین به دنبال قهرمانی با آلونسو است
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • فناوری ناسا برای غبارزدایی از ماه به قمر زمین می‌رود
  • پایان کار طراح افسانه‌ای فرمول یک در ردبول
  • وقتی می گوئیم چیدمان هوشمندانه داخل خانه دقیقا منظورمان این است!(+تصاویر)
  • راه حل فلسطین همان فرمول «‌دو دولتی» است
  • عروس امام خمینی درگذشت | جزئیاتی از زندگی همسر سیدمصطفی خمینی؛ معصومه حائری که بود؟
  • تغییر نام رسمی فراری در فرمول یک