Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه جهادی الکفیل در روزهای کرونایی به یاری کارتن‌خواب‌ها شتافته‌اند. ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۹ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حدود سه ماه از شیوع ویروس کرونا می‌گذرد؛ ویروسی که زندگی بسیاری از آدم‌ها را درگیر خودش کرده است. در این میان افرادی هستند که پیش از کرونا هم زندگی آنچنان خوبی نداشتند و حالا گروه جهادی "الکفیل" برای شاد کردن آنها، آستین همت را بالازده و یار و یاور افرادی شده که به دلایلی مختلف از جامعه طرد شده‌ و از امکانات اولیه زندگی محروم مانده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه جهادی الکفیل از گروه‌های جهادی فعال در حوزه محرومیت‌زدایی‌ است که از ابتدای شیوع ویروس کرونا، حضور جدی در این عرصه دارند و حالا با اقدام دیگری از همین جنس، حضور سبزی را در این روزهای کرونایی رقم زده‌اند. شنبه این هفته بود که اعضای گروه جهادی الکفیل، طرح ساماندهی معتادان و کارتن‌خواب‌های شهر تهران را به مرحله اجرا رساندند. گردآوری افراد معتاد و کارتن‌خواب در یک گرمابه و نظافت و توزیع لباس نو در میان‌ آنها و در نهایت، مشاوره با آنها اقدامی بود که توسط گروه جهادی الکفیل انجام شد.

حجت‌الاسلام سید امیر عبدالملکی مسئول گروه جهادی الکفیل درباره این اقدام جهادی می‌گوید: در حوزه محرومیت‌زدایی، سال‌هاست که خیران زیادی فعالیت دارند و به میدان آمده‌اند اما ما احساس کردیم که قشری از جامعه که به نوعی طردشده هم هستند اگر به آغوش جامعه بازگردند چه بسا بسیاری از بزه‌کاری‌ها از میان برداشته می‌شود. توجه به همه نیازمندان را امری مطلوب می‌دانیم اما توجه ویژه به این قشر نیازمند چیزی نیست که نادیده گرفته شود. به همین دلیل انگیزه‌ای به‌وجود آمد تا طرحی را برای ساماندهی افراد به اصطلاح کارتن‌خواب در دستور کار قرار دهیم.

برای الکفیلی‌ها البته کمبودها و ضعف‌ها، حرف‌های تازه‌ای نیست. آنها در طول سالیان متمادی در کنار محرومان بوده‌اند و محرومیت را به معنای واقعی کلمه با گوشت و پوست لمس کرده‌اند.

عبدالملکی می‌گوید: مشکلات این قشر یکی دو تا نیست. دورماندن  از خانواده و جامعه و درگیری آنها به اعتیاد و بیماری‌های مختلف و نبود امکانات حداقلی برای یک زندگی معمولی بخشی از مشکلات پیش روی آنهاست. نتیجه‌ همه این معضلات این می‌شود که هزاران بزه در جامعه به‌وجود می‌آید. همه اینها در کنار هم، سدی بزرگ برای بازگشت این افراد به جامعه ایجاد کرده است. سدی که از میان برداشتن آن، توجه ویژه می‌خواهد. توجهی که همت بالای خودشان و البته به‌وجود آوردن بستری مناسب در جامعه را برای پذیرش آنها نیاز دارد.

به گفته سید امیر عبدالملکی صحبت کردن با معتادان و افراد طردشده از جامعه تأثیرات مثبتی دارد و می‌تواند روزنه امیدی برای قطع مصرف و بازگشت به زندگی‌شان باشد. بنابراین مشاوران در این طرح با آنها سخن می‌گویند و آنها را به ترک مواد مخدر ترغیب و تشویق می‌کنند.

انتهای پیام/

R1444/P/S4,37/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ماه مبارک رمضان ویروس کرونا گروه‌های جهادی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان ویروس کرونا گروه های جهادی ماه مبارک رمضان ویروس کرونا هیئت گروه های جهادی محرومیت زدایی گروه جهادی الکفیل کارتن خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۴۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به ۹ منزل مسکونی

احمد آخوندی سرپرست فرمانداری مهریز گفت: بر اثر بارش‌های اخیر و جاری شدن سیلاب، ۹ منزل سطح شهر و مناطق روستایی دچار خسارت شدند.

وی افزود: خسارت وارده به منازل بالای پنجاه درصد بوده که بررسی و اقدام لازم صورت گرفته است.

دهقانیزاده فرمانده حوزه علی بن ابطالب (ع) مهریز گفت: گروه‌هایی که به صورت خودجوش برای کمک به شهروندان مهریزی آماده به خدمت بودند، گروه‌های جهادی بودند که با هماهنگی‌های صورت گرفته در راستای تخلیه سیلاب، رفع گل و لای خانه‌های درگیر سیل اقدامات موثری را انجام دادند.

وی افزود: در قالب سه گروه جهادی حدود سی نفر از بسیجیان و جهادگران چای کار بودند و کمک کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • خدمات پزشکی رایگان گروه های جهادی به مردم ورامین
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به ۹ منزل مسکونی
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل
  • امدادرسانی گروه‌های جهادی کاشان در سیل
  • ساخت خانه بهداشت در روستای «کاشک» با کمک خیرین و گروه‌های جهادی
  • امدادرسانی گروه‌های جهادی کاشان در سیل + فیلم
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی